Ideo uit Den Bosch is sinds kort partner van Gered Gereedschap. De werknemers voelen een grote betrokkenheid bij het doel van Gered Gereedschap en onze werkwijze. Al geruime tijd zamelt Ideo gereedschap in en een paar maanden geleden timmerden de werknemers met elkaar een fors aantal gereedschapskisten.

 

Nu gingen de medewerkers letterlijk en figuurlijk nog een stap verder. Begin mei werd er namelijk een sportactiviteit georganiseerd om geld in te zamelen voor Gered Gereedschap. Collega’s daagden elkaar uit om zoveel mogelijk ronden af te leggen en konden kiezen uit fietsen, wandelen of hardlopen. 4 uur lang werd er gebikkeld en gezweet…. in totaal kwamen de Ideo mannen en vrouwen op 150 ronden en is er maar liefst 192 km gewandeld, 360 km gefietst en 85 km hardgelopen!

Dit was niet alleen goed voor de teamspirit maar er werden ook genoeg calorieën verbrand. En nog beter is dat het ingezamelde geld gebruikt gaat worden om een nieuw project van Gered Gereedschap te ondersteunen, namelijk partner KAPCCO in Oeganda. Dank iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan deze geweldige prestatie!