Gered Gereedschap heeft een aantal trouwe lokale partners waarmee we vaak al jarenlang samenwerken. Een voorbeeld daarvan is WUDEP in Noord-Ghana. Deze organisatie zet zich in de regio in om jongeren toekomstperspectief te bieden door hen op te leiden op vakscholen die verspreid liggen in het gebied. WUDEP ontving al vele keren steun van Gered Gereedschap.

 

Met de geleverde gereedschappen leidt WUDEP niet alleen de jongeren beter op, maar kan hen ook gereedschap meegeven om na hun opleiding een eigen zaak te beginnen. Gered Gereedschap en WUDEP hebben samen, mede dankzij uw steun, de afgelopen jaren fantastische resultaten weten te bereiken.

Recent hebben we Ziblim Yakubu, de drijvende kracht achter WUDEP, bericht dat begin december wederom een container naar Ghana vertrekt. Met aan boord een nieuwe lading gereedschappen en machines voor WUDEP. Fantastisch nieuws!

Daarnaast zitten er materialen in voor 5 andere lokale organisaties: Ciwed, Rescue Wing International, CCEYD, Rural Initiatie Network en KAA Community Youth Training Centre.

Onze dank gaat uit naar alle betrokkenen die dit mogelijk hebben gemaakt. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor vakmensen in Ghana!