Er zaten maar liefst 34 10-persoons gereedschapsets, 267 naaimachines, 12 individuele gereedschapskisten en diverse elektrische gereedschappen en machines in de container die vorige week vanuit ons logistiek centrum vertrok naar Ghana. 

 

De middelen zullen ingezet worden ter versterking van het vakonderwijs bij een vijftal projectpartners: MAARIBA, Presbyterian Iccess Vocational Institute (PRESBY ICCES), Christian Youth Tailoring Centre (CYTC), Together for Development (TFD) en Golden Anvil Restauration Centre (GARC). Zij zetten zich allen in voor de meest kwetsbare (jonge) mensen uit de maatschappij die in armoede leven. Zij weten goed wat er in de gemeenschappen leeft en gaan uit van de noden en behoeften van de mensen. Hun doel is het bevorderen van zelfredzaamheid door het stimuleren van vakmanschap & ondernemerschap. Totaal kunnen met het gereedschap dat we doneren, 5.418 mensen per jaar worden opgeleid en ondersteund. 

 

Veel dank aan iedereen die hier op een of andere manier aan bijgedragen heeft! Speciale woord van dank aan Wurth Nederland, Stichting Weeshuis Nijkerk, De Nolte Stichting en Klaas Dijkstra Fonds