Een bijzondere mijlpaal! We zijn deze maand de magische grens gepasseerd van 3 miljoen opgeknapte gereedschappen sinds de start van Gered Gereedschap, nu 42 jaar geleden. Een enorm aantal. Om je een idee te geven: denk aan zo’n 200 zeecontainers of 9 zwembaden vol.

 

 

Gereedschap dat door honderduizenden mensen ingeleverd is bij een van onze inzamelpunten. Hamers, zagen, schroevendraaiers, naaimachines. Elektrisch, niet elektrisch. Van net nieuw tot bijna antiek. In alle 3 miljoen gevallen met liefde opgeknapt door onze vrijwilligers. Zonder twijfel ook 3 miljoen keer met vreugde ontvangen door vakmensen in Afrika. Eindelijk de mogelijkheid om een praktijkopleiding te volgen, te werken en geld te verdienen. Van trash naar treasure. Een nieuw begin.

We bedanken je voor je steun aan het bereiken van deze mijlpaal. Samen op weg naar de 4 miljoen! Wil je bijdragen aan dit doel en je aansluiten bij onze groeiende beweging, dan ben je van harte welkom! Kijk wat jij kunt doen op www.geredgereedschap.nl/doe-mee