Vakbeurs Bouw Compleet is dé ontmoetingsplek van Noordoost Nederland voor iedereen die werkzaam is in de bouw. Ontwerper, bouwer of toeleverancier: op 9, 10 en 11 oktober treft men elkaar in de Evenementenhal in Hardenberg. Op de vakbeurs schitteren zowel mooie landelijke namen als bekende regionale spelers.

 

Steun collega vaklieden in ontwikkelingslanden
Dankzij de steun van Bouw Compleet ontbreekt Gered Gereedschap ook niet op de beurs. Samen met standhouders en bezoekers wil de organisatie Gered Gereedschap een steun in de rug bieden en daarmee een positieve bijdrage leveren aan het duurzaam hergebruik van gereedschappen en het bieden van kansen aan vakmensen in ontwikkelingslanden.

Specifieke steun zal gevraagd worden voor het inrichten van een technische school in Oeganda bij Atekere Sustainable Development Organisation. Vele jonge vakmensen staan daar te popelen om een beroep te leren waarmee ze een zelfredzaam bestaan op kunnen bouwen. Diverse acties, waaronder een veiling, zullen tijdens de beurs worden georganiseerd om dit mogelijk te maken.

Kom langs!
Wil je graag kennismaken met de mensen van Gered Gereedschap of wellicht direct al je steun aan bieden, kom dan bij ons langs. Je vindt ons in hal 4
Toegangskaarten zijn te bestellen via http://bit.ly/portaal_BouwCompleet. Gebruik daarbij code 61900014190