Nederland is in de greep van het coronavirus COVID-19. Ook in de landen waar wij ons inzetten om het leven van mensen in armoede te verbeteren zijn de gevolgen merkbaar. Wij wensen iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen is door het coronavirus veel sterkte toe. 

 

Onze werkplaatsen zijn op dit moment allemaal gesloten. Dat betekent ook dat onze 350 inzamelpunten in Nederland niet meer leeggehaald worden. Mocht je gereedschap hebben dat je graag aan ons wilt doneren dan verzoeken we je om dat even thuis te bewaren totdat alle beperkingen opgeheven zijn. 

De behandeling van projectaanvragen voor onze partners in Ghana, Malawi, Oeganda en Tanzania gaat gewoon door. De medewerkers en vrijwilligers van het landelijk bureau van Gered Gereedschap in Amsterdam werken zoveel als mogelijk vanuit huis en zijn goed per mail of telefoon bereikbaar. Mocht je dus vragen hebben, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. We hopen je snel weer te zien in een van onze werkplaatsen of inzamelpunten. 

Pas ondertussen goed op jezelf en je naasten!