Wil je samen met Gered Gereedschap nog meer jongeren aan de slag helpen als timmerman of kleermaker? Denk er dan eens over na om uw donatie aan Gered Gereedschap voor minimaal 5 jaar vast te leggen in een periodieke schenking.

 

Met een periodieke schenking zijn donaties – groot en klein – volledig fiscaal aftrekbaar. Zonder dat je daarvoor naar de notaris hoeft. Bij deze vorm van schenken kun je – afhankelijk van je inkomen – een groot deel van je donatie aan Gered Gereedschap terugkrijgen.

OVEREENKOMST

Je moet je periodieke gift schriftelijk vastleggen. Dit formulier kun je bij ons opvragen of downloaden, hier op onze website. Ook kun je gebruik maken van een modelovereenkomst van de Belastingdienst zelf. Als je het formulier naar ons opstuurt, dan vullen wij het verder aan en krijg je het ondertekend retour gestuurd. Bewaar deze goed want de belastingdienst kan ernaar vragen.

Structurele donaties zoals de periodieke schenking zijn voor Gered Gereedschap van grote waarde, hierdoor kunnen we de continuïteit van onze activiteiten garanderen. En voor jou is het een mooie manier om méér hulp te bieden aan jonge vakmensen, zonder dat het je iets extra’s kost. Meer weten? Kijk op www.geredgereedschap.nl/doe-mee of mail naar info@geredgereedschap.nl