WELK GEREEDSCHAP

Gered Gereedschap verzamelt handgereedschap, naaimachines, elektrisch handgereedschap en (in overleg) werkplaatsmachines voor de volgende vakgebieden:

  • Houtbewerking
  • Metaal & Constructie
  • Bouwen en metselen
  • Elektrotechniek
  • Loodgieten
  • Autotechniek
  • Kleermakerij
  • Schoenmakerij


Handgereedschap

Hamers, zagen, beitels, schroevendraaiers, sleutels: alle handgereedschappen die in een gemiddeld huishouden te vinden zijn kun je bij ons inleveren.


Naaimachines

Handnaaimachines, trapnaaimachines en elektrische naaimachines kun je bij ons inleveren. Maar ook meer industriële naai-, brei-, lock- en borduurmachines.


Elektrisch gereedschap

Elektrische gereedschappen (220V) zoals bijvoorbeeld boormachines, zaagmachines, slijpmachines, schuurmachines. Wij nemen geen accugereedschap in.


Werkplaatsmachines

Denk aan zaagtafels, slijpmachines, aggregaten, lasapparaten: kleine werkplaatsmachines die nodig zijn om een werkplaats in te richten zamelen we (in overleg) in.

Let op! De volgende materialen zamelen we niet in: tuingereedschap, fietsen, gasflessen, computers, huishoudelijke apparaten, spijkers, bouten, moeren en schroeven, accuboormachines, muziekinstallaties, doorgeroest gereedschap

STEUN OOK FINANCIEEL!

Voor het opknappen en verschepen van jouw ingeleverde gereedschap is geld nodig. Gered Gereedschap ontvangt geen subsidies en bekostigt zijn operatie uit inkomsten van donateurs, fondsen en bedrijfssponsoring. Steun Gered Gereedschap ook financieel zodat je ingeleverde gereedschap ook daadwerkelijk daar terecht komt waar de hulp het hardste nodig is!

WIJ ZIJN PER DIRECT OP ZOEK NAAR:

Voor de inrichting van een aantal werkplaatsen in Ghana en Oeganda is Gered Gereedschap op zoek naar onderstaande gereedschappen, machines en materialen. Mocht je een van onderstaande materialen beschikbaar hebben, laat het ons dat dan weten via pr@geredgereedschap.nl Alvast bedankt!

OBD testers

Doppensets
1/2″, 3/8″ en 1/4″
torx (in- en uitwendig), 6 kant, inbus, slagmoer)

Hydraulische pers

Lasafscheiding

Lastafels

Balanceer apparaat

Bandenwisselmachine

Hefbrug

Werkplaatskraan

Motorfiets hefbrug

Lasapparaat Elektrode

MIG Lasapparaat

Doornaaimachine

Aflapper

Schoen naaimachine

Zolenpers

Industriële naaimachine

Professionele (verstelbare) paspop