Goed nieuws! Vanaf 2 juni zullen de meeste Gered Gereedschap werkplaatsen weer open gaan, met inachtneming van de juiste maatregelen. Zo werken onze vrijwilligers in kleinere teams zodat aan de 1,5 meter richtlijn voldaan kan worden. De werkplaatsen zijn alleen op afspraak te bezoeken, ook als het gaat om het inleveren van je oude gereedschap. Neem dus altijd van te voren contact op met een werkplaats, dat voorkomt teleurstellingen. 

 

Nu de meeste vrijwilligers weer aan de slag gaan kunnen ook onze inzamelpunten weer leeggehaald worden. Mocht je gereedschap in willen leveren, ook dat kan weer. Je bent van harte welkom bij een van onze 385 inzamelpunten door heel Nederland. 

Tijdens de afgelopen periode is de behandeling van aanvragen voor hulp van organisaties uit Ghana, Malawi, Oeganda en Tanzania gewoon doorgegaan. Ook is er vanuit ons Landelijk Bureau regelmatig contact met Afrika om op de hoogte te blijven van de actuele situatie.

Wij blijven ons – met jouw hulp – inzetten voor deze mensen. Door het bieden van praktische en concrete hulp zoals we dat al 38 jaar doen. Ondersteuning met gereedschappen en machines en de juiste vakkennis zodat, zodra het in Afrika weer kan, mensen zelf aan de slag kunnen en een boterham kunnen verdienen. 

We kunnen jouw steun daar goed bij gebruiken. Je donatie is meer dan welkom op www.geredgereedschap.nl/doneer