Gered Gereedschap knapt op2024-04-11T15:34:22+02:00

GERED GEREEDSCHAP KNAPT OP

Wat gebeurt er met je gereedschap als je het ingeleverd hebt? In de serie ‘Gered Gereedschap knapt op’ geven we je een kijkje achter de schermen. Onze vrijwilligers laten je stap voor stap zien hoe we de ingeleverde handgereedschappen opknappen en gereedmaken voor een 2e leven in ontwikkelingslanden.

Deze videos geven je genoeg inzicht en handvatten om ook zelf thuis je gereedschap goed te kunnen onderhouden of herstellen. Met het opgeknapte gereedschap steunt Gered Gereedschap vakmensen in Afrika. Zo kunnen ze een opleiding volgen, werken en hun eigen geld verdienen bijvoorbeeld als timmerman, metselaar of automonteur. Zo pakken we al sinds 1982 armoede duurzaam aan en dat werkt.

STEUN OOK FINANCIEEL!

Voor het opknappen en verschepen van jouw ingeleverde gereedschap is geld nodig. Gered Gereedschap ontvangt geen subsidies en bekostigt zijn operatie uit inkomsten van donateurs, fondsen en bedrijfssponsoring. Steun Gered Gereedschap ook financieel zodat je ingeleverde gereedschap ook daadwerkelijk daar terecht komt waar de hulp het hardste nodig is!

Ga naar de bovenkant