Gered Gereedschap steunt al 35 jaar vakmensen in ontwikkelingslanden met gereedschap, kennis en kunde. Door de sterkere focus op regio’s én de start van nieuwe projecten zijn we intensiever en voor langere tijd betrokken bij onze projectpartners. Die doen dan ook steeds vaker een beroep op onze kennis en ervaring.

 

Steeds vaker zullen in de toekomst dan ook vrijwilligers van Gered Gereedschap afreizen naar Afrika om onze partners te ondersteunen. Dat kan bijvoorbeeld zijn als kwartiermaker bij de inrichting van een werkplaats, het overdragen van technische kennis over het opknappen en onderhouden van gereedschappen of het ondersteunen van de leiding bij het managen van een werkplaats.

We zijn bezig met het uitbreiden van onze pool van vrijwilligers die afhankelijk van kennis behoefte, periode en beschikbaarheid in aanmerking kunnen en willen komen voor inzet in Afrika. Heb jij interesse om je kennis in te zetten op een van onze projecten in Afrika? Neem dan contact op met Rieneke Post via operationeel@geredgereedschap.nl. Vermeld in je mail wat je achtergrond en ervaring is, waar je interesse ligt en voor hoe lang je eventueel uitgezonden zou willen worden. Ze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.